Mladinski center Markovec City

Markovška CMK enota je nastala kot odgovor na potrebo po četrtnem mladinskem centru na območju markovškega naselja. Namenjena je starejšim osnovnošolcem, dijakom in študentom, ki potrebujejo glasbeno vadnico, šolsko učilnico, kakšno novo izkušnjo iz virtualne resničnosti ali pa samo prostor za druženje ob knjigah, družabnih igrah, namiznem tenisu ter namiznem nogometu. Nahaja se na naslovu Cesta na Markovec 65a, 6000 Koper, v prostorih zaklonišča.

Vloga za rezervacijo Mladinskega centra Markovec City

Družabni prostor

Družabni prostor je seveda namenjen druženju. Opremljen je s sedežno garnituro, HD ekranom, tablo v obliki Windows Slikarja, majhno galerijo, namiznimi družabnimi igrami, VR postajo s 3D igrami, namiznim nogometom in knjižno polico za radovedne.

Vadnica 1

Namenjena je mladim glasbenikom in glasbenim zasedbam, ki si želijo glasbenega ustvarjanja. Opremljena je s kompletom bobnov, bas ojačevalcem, kitarskim ojačevalcem, mikrofoni in mešalno mizo z aktivnim zvočnikom.

Vadnica 2

Namenjena je mladim glasbenikom in glasbenim zasedbam, ki si želijo glasbenega ustvarjanja. Opremljena je s kompletom bobnov, bas ojačevalcem, kitarskim ojačevalcem, mikrofoni in mešalno mizo z aktivnim zvočnikom. Poleg glasbene opreme ima prostor montiran tudi “green screen”, ki mladim omogoča snemanje videov ali predstavitev za potrebe šolskih obveznosti. Po potrebi bo na voljo tudi spletna kamera.

Dvorana

Gre za večnamenski prostor, ki je namenjen delavnicam, predavanjem, filmskim, literarnim in stand-up večerom, telovadbi, meditaciji, jogi, ... Opremljena je s stoli in mizami, projektorjem in platnom ter namiznim tenisom. Kapaciteta: 40 stolov.

Center mladih Koper

Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper

ponedeljek – petek: 9:00 – 22:00

V primeru prireditev: petek & sobota do 24:00

Mladinski center Markovec City

Cesta na Markovec 65a, 6000 Koper

ponedeljek - petek, 12:30 - 20:00

Socialna omrežja

tiktokfacebookinstagramyoutube tiktok
Informacije javnega značaja Evropska kohezijska politika Pravilniki