CMK

Center mladih Koper (CMK) je bil ustanovljen s strani Mestne občine Koper leta 2014 in od začetka leta 2020 deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper. Med nameni in cilji ustanovitve so:

Vloga za rezervacijo Centra mladih Koper

Na lokalni in regionalni ravni sodelujemo s številnimi javnimi zavodi, organizacijami in društvi. Sodelujemo tudi v različnih nacionalnih in mednarodnih projektih in aktivnostih, npr. z Uradom Republike Slovenije za mladino, Mladinskim svetom Slovenije, Evropsko solidarnostno enoto (ESE), preko katere gostimo prostovoljce iz različnih evropskih držav na delovni izmenjavi, ter v programih Erasmus in Movit. Že od leta 2016 je CMK vključen v Mrežo MaMa.

Dvorana

Dvorana mladinskega centra služi za preživljanje prostega časa mladih, saj v njej lahko posedajo in se družijo. Namenjena pa je tudi dogodkom, ki so bolj odprte narave: koncerti, gledališke predstave, stand up večeri, literarni večeri, potopisna predavanja, razne predstavitve. Kapaciteta prostora je 200 stojišč ali 100 sedišč.

CMK bar

V dvorani Centra mladih Koper se nahaja CMK bar, kjer si lahko privoščite klepet ob malici, dobri kavi ali kakšni drugi osvežilni pijači. Obiščete ga lahko v delovnem času mladinskega centra.

Predavalnica

Predavalnica je večnamenski prostor, v katerem najdejo svoje vsebine različni dogodki. Predavanja, gledališke vaje, vadbe plesa, telovadba in različne delavnice. Opremljena je z velikim televizijskim ekranom, tablo ter zložljivimi mizami in stoli. Kapaciteta prostora je 50 sedišč.

Družabni prostor

Namenjen je druženju ob zabavnih aktivnostih. Opremljen je z namiznim nogometom ter namiznim hokejem, ki sta za obiskovalce na voljo brezplačno.

CMK studio

Snemalni glasbeni studio je namenjen mladim, neuveljavljenim glasbenikom, za katere je uporaba studia tudi brezplačna. Opremljen je s snemalnim programom, mešalno mizo, mikrofoni in kompletom bobnov. Končni produkt je kvaliteten demo posnetek.

Terasa

Terasa je namenjena preživljanju prostega časa obiskovalcev in tudi dogodkom. Lega tega skritega koprskega bisera je edinstvena, saj v kateremkoli delu dneva omogoča bodisi hlajenje v senčki bodisi gretje na sončku. Opremljena je z mizami in stoli, ki nudjio tudi postrežbo CMK bara.

Center mladih Koper

Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper

ponedeljek – petek: 9:00 – 22:00

V primeru prireditev: petek & sobota do 24:00

Mladinski center Markovec City

Cesta na Markovec 65a, 6000 Koper

ponedeljek - petek, 12:30 - 20:00

Socialna omrežja

tiktokfacebookinstagramyoutube tiktok
Informacije javnega značaja Evropska kohezijska politika Pravilniki